Gebroken – niet gescheurd

Op 17 november kreeg ik het eerste exemplaar van mijn boek overhandigd door uitgever Theo Veldhuis van Triple boeken. Zeer dankbaar voor zijn hulp tijdens het proces om van een manuscript een boek te maken. Heel blij met de samenwerking en ook over de vormgeving van het boek, mijn boek…

Deze tekst staat op de achterkant van het boek:

In 2012 krijgt Kirsten TEN (Toxische Epidermale Necrolyse), een levensbedreigende allergische reactie op en medicijn. In een paar dagen tijd verliest ze 65% van haar huid. Er volgt een aaneenschakeling van medische en psychische trauma’s (een innerlijke tornado) die haar tien jaar lang enorme stress en verdriet bezorgen. Als ze na tien lange jaren tijdens een vakantie haar enkel breekt, blijkt dit een belangrijk moment waarin ze ontdekt dat ze weer ‘normaal mens’ is. Ze besluit een boek te schrijven over haar ervaringen.
Kirsten beschrijft hoe ze de confrontatie aangaat met de inhoud van haar mentale kluis, waarin ze alle fysieke en psychische trauma’s uit haar ziekteperiode heeft opgeslagen; de stukjes van haar ziel die zijn achtergebleven in de pijn en het verdriet. In dit boek beschrijft Kirsten haar ziekte, de gebeurtenissen en het verwerken van al deze trauma’s. Ze doet dit op een rauwe, ontroerende en soms ook uiterst grappige manier.
Met haar boek wil Kirsten niet alleen haar ervaringen delen, ze wil ook (binnen de medische en psychiatrische zorg) meer bewustwording creëren voor de zeldzame aandoening TEN en de gevolgen ervan. Ook is het boek een steun in de rug voor mensen die door welke aandoening dan ook trauma’s hebben opgelopen en die willen verwerken. Daarmee is ‘Gebroken – niet gescheurd’ ook een hoopvol boek waarin duidelijk wordt dat medische en psychische trauma’s geheeld kunnen worden.

Wil jij het boek kopen? Stuur me dan een mailtje: koop@tenyearsoften.nl

Houdt er wel rekening mee dat er eventuele verzendkosten bijkomen (vanuit Nederland) maar het netwerk van mij, mijn familie en vrienden is groot dus op een plek in de buurt ophalen zal ook zeker mogelijk zijn.
Het boek is ook te koop bij mijn uitgever Triple Boeken.

Vanaf 20 november kan je het boek ook gewoon via je boekhandel of internet bestellen: ISBN 9789083351742 (Maar liever direct bij mij bestellen!!)