Dit ben ik

Ik, Kirsten Bronsveld-Rustenburg (1977) ben getrouwd met Arjan. Samen hebben we drie kinderen (David, Lars en Meike). we wonen in het prachtige Dalarna in Zweden.
Na de havo volgde volgde ik de lerarenopleiding Engels. Ik heb met veel plezier in het speciaal onderwijs gewerkt en rondde de opleiding Speciaal onderwijs met leerroute Auditief Gehandicapten af. In Zweden werkte ik als docent Engels en later als coördinator passend onderwijs op een middelbare school.

In 2012 keeg ik TEN (Toxische Epidermale Necrolyse), een levensbedreigende allergische reactie op een medicijn. In een paar dagen tijd verloor ik 65% van mijn huid. Er volgde een aaneenschakeling van medische en psychische trauma’s (een innerlijke tornado) die mij tien jaar lang enorme angst en verdriet bezorgen. Als ik na tien lange jaren tijdens een vakantie mijn enkel breekt, blijkt dit een belangrijk moment in mijn traumabeleving. Opeens lukt het me om al mijn ervaringen op papier te zetten. Het document werd een manuscript, het manuscript een boek en deze is uitgekomen op vrijdag 17 november2023 met de titel: ‘Gebroken – niet gescheurd’.

Volg me graag op Facebook of Instagram!