Ik ben Kirsten,  Posts

Wat een feest!

Wat een geweldige avond was het op vrijdag 17 november 2023! De lancering van mijn boek ‘Gebroken – niet gescheurd’. In het pand van Gordian Logistic Experts in Maarssen was het full house met meer dan 70 gasten. Ik was erg zenuwachtig en wilde de middag ervoor nog alles cancellen maar gelukkig heb ik dat niet gedaan en kon ik met de aanwezigen proosten op deze mooie gebeurtenis. Blij en dankbaar dat elke fase in mijn leven vertegenwoordigd was, ook al waren mijn kinderen er niet live bij. Gelukkig konden ze digitaal een beetje meegenieten.
Ik heb ze beloofd dat ze bij de lancering van de Zweedse versie een prominente rol krijgen!!
En dat er een Zweedse versie komt is nu zeker want ik heb een boekcontract getekend met uitgeverij LAVA. Rond de zomer zal de zweedse versie uitkomen en dat gaan we dan ook goed vieren!


Photocredits Frido Kuijper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *